Bejárati Ajtók

Műanyag bejárati ajtóink széles panel- és üvegválasztékkal választható. Számos katedrál, tiffany és ólmozott üveggel választhatók, de nem csak a bejárati ajtók, hanem a felül- és oldalvilágítók is. A zár és a panel ellenálló képessége betöréssel szemben igény szerint fokozható.
Bejárati ajtók
Enterprise

Bejárati ajtók

Műanyag bejárati ajtókat nem csak szabvány, hanem egyedi méretben is elkészítjük, bejárati ajtók több változatban és kivitelben elérhetőek, maximálisan kielégítve Ügyfeleink igényeit.

Trending

Bejárati ajtó panelek

Bejárati ajtóink kérhetőek többféle üveg berakással, vagy akár tele panellel, egy vagy két oldalán színes fa hatású kivitelben.
Paneleink itt megtekinthetőek.

Bejárati ajtó panelek

Beltéri Ajtók

Beltéri ajtók közül cégünk a következő típusokat forgalmazza: lemezelt natúr és festhető beltéri ajtó, fenyő beltéri ajtó, MDF beltéri ajtó és dekorfóliás, valamint egyedi CPL fóliás beltéri ajtó.
Standard beltéri ajtók
Enterprise

Standard beltéri ajtók

Lemezelt beltéri ajtó standard méretben, fehér alapmázolt frontlemezből, jobbos illetve balos kivitelben.

Trending

Dekor, CPL, MDF beltéri ajtók

Egyedi méretekben, fémcsíkos, kazettás, edzett üveges, intarziás kivitelben rendelhető.

Dekor, CPL, MDF beltéri ajtók

Ablakok

Különböző típusú és minőségű műanyag nyílászárókat kínálunk az egyszerűtől a luxus kivitelig, mindenkor igazodva vevőink igényeihez. Kínálatunkban megtalálhatók a többkamrás profilú műanyag nyílászáró rendszerek, különböző hőszigetelésű üvegezésekkel, biztonsági és esztétikai megoldásokkal
Műanyag ablakok
Enterprise

Műanyag ablakok

A fehér színű műanyag nyílászárók az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb választás nyílászáró vásárlás vagy csere esetén. Rendelhető 5 illetve 7 légkamrás kivitelben. Két illetve háromrétegű üveggel rendelhető.

Trending

Egyedi minták és színek

Egyre elérhető kategóriába tartoznak az egyik oldalán színes fa erezetet utánzó műanyag nyílászárók. Aranytölgy, dió, anthrazit és számos színben rendelhető.

Egyedi minták és színek

Redőnyök

A meglévő vagy újonnan beépített nyílászárókhoz kínálunk külső és felsőtokos redőnyrendszereket. Illetve új ablakok esetében belső redőnytokkal is rendelhető.
Műanyag redőny
Enterprise

Műanyag redőny

Ez a redőny ma már 10 alapszínben készül, így könnyebb olyan redőnyt találnunk ami színben harmonizál az épülettel. A műanyag redőnyöknél fehér szín a legkedveltebb.

Trending

Vakolható műanyag redőny

Vakolható tokos redőnyök előnye, hogy nem takar be a nyílászáró feslő részébe valamint az épült homlokzatának egységes látványa a redőny tok nélkül.

Vakolható műanyag redőny
Szalagfüggöny
Enterprise

Szalagfüggöny

A szalagfüggöny kicsit későn kezdte meg előretörését az otthonokban, de mára ez is kedvelt árnyékoló lett.

Szúnyoghálók

A szúnyogháló színe szürke, kerete fehér. Igény esetén az alumínium keret a RAL színskála szerint szinterezhető. Méltán népszerűek a kombinált (kombi) rendszereink, ami azt jelenti, hogy a redőny dobozába a rolós szúnyogháló is be van építve és egy dupla lefutósínnel egy dobozból külön-külön működtethetők.
Trending

Fix szúnyogháló

A fix keretes szúnyogháló anyaga egy üvegszálas háló speciális műanyag bevonattal. Szürke színe miatt pár méterről már nem is látható.

Fix szúnyogháló
Rolós szúnyogháló
Enterprise

Rolós szúnyogháló

A rolós szúnyogháló fehér színű tokkal és kerettel kapható, mely RAL színminta alapján bármilyen színben rendelhető.

Garázskapuk

Hogy teljessé tegyük kínálatunkat garázskapukat is ajánlunk vevőinknek, melyeket szekciónál és billenő kivitelben forgalmazunk.
Trending

Billenő garázskapu

Kedvezőbb árfekvése miatt kedvelt a billenő garázskapu. Ergonomikus szerkezete miatt a leginkább kedvelt.

Billenő garázskapu
Szekcionált garázskapú
Enterprise

Szekcionált garázskapú

A függőleges irányban nyíló, nyitott állapotban a mennyezet alatt vízszintesen elhelyezkedő garázskapunak ideális a helykihasználása, működése során nem vesz el a hasznos térből sem a garázsban.

Trending

Garázskapu motor

A garázskaput kényelmi és biztonsági szempontból is érdemes automatizálni. Garázskapu motorszettjeink a motorfejből integrált vevőegységgel, a sínvezetésből (bordásszíjas vagy láncos), és a távirányítóból tevődnek össze.

Garázskapu motor